FOBESA i l'UJI renoven el conveni de colˇlaboraciķ per a becar a l'alumnat resident a Benicāssim

Benicassim - El termini per a solˇlicitar les ajudes, que compten amb un pressupost global de 22.000 euros, expira el 21 de febrer

Diaridelaplana.com - 12/02/2020

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el president del Grup Gimeno, Enrique Gimeno, han renovat el conveni de col·laboració de les beques FOBESA per als estudiants de grau de l'UJI que resideixen a Benicàssim.

Les beques FOBESA tenen com a objectiu promoure la formació dels estudiants de l'UJI ,i al mateix temps, projectar les sinergies entre el teixit empresarial i la comunitat universitària. Per al curs 2019-2020 estan dotades d'un pressupost de 22.000 euros.

En la signatura del conveni, la rectora de l'UJI ha agraït a FOBESA i a Grup Gimeno la seua aposta pels joves amb aquestes beques, que renoven el compromís social de l'entitat amb la universitat pública de Castelló i els alumnes de Benicàssim. «És un exemple de les possibilitats de desenvolupament social i econòmic del nostre territori a través del coneixement mitjançant la col·laboració entre el teixit empresarial i la universitat», ha indicat Alcón.

Per part seua, Enrique Gimeno ha destacat que FOBESA està profundament arrelada a Benicàssim. «Sentim que és el nostre deure ajudar a les persones perquè, a través de l'educació, puguen contribuir a construir un futur millor, ja que tenim aqueixa responsabilitat», ha afirmat.

Els sol·licitants de les beques han de residir a la ciutat de Benicàssim amb almenys un any d'antiguitat, estar inscrits en algun grau dels impartits en l'UJI durant el curs 2019-2020, no estar en possessió de cap altre grau universitari de nivell igual o superior per al qual se sol·licita l'ajuda i haver superat almenys el 80% dels crèdits matriculats en el curs 2018-2019. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 de febrer i la documentació pot presentar-se en la Fundació General de l'UJI o en l'empresa.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets