Ópera Benicàssim es celebrará els dies 28, 29 i 30 de setembre

Benicassim - Aquest festival que es celebra després que l'any passat va interrompre la seua celebració per falta de pressupost torna amb la mateixa direcció, la dels músics Sergi Alapont i Robert Turlo

Diaridelaplana.com - 05/09/2012

Un festival que aquest any compta amb dos caps de cartell de considerable categoria en el món de l'escena lírica com són la soprano xilena Cristina Gallardo i la mezzosoprano israelià Rinat Saham.
En concret, el dissabte 29 s'ha programat el recital "Essències d'Espanya" amb obres de Falla, Rodrigo, Montsalvatge, i Granados, mentre que el 30 serà el torn per "Una nit a Broadway" amb música de Porter, o Weil.
El director tècnic del festival "Òpera Benicàssim", Robert Turlo, ha destacat la importància del programa elaborat i en què intervenen dues figures del món de l'escena lírica mundial.
Turlo ha indicat que "sens dubte estarem de sort per tenir entre nosaltres a dos top ten de l'escena lírica com són Cristina Gallardo així com Rinat Shaham, tot un luxe per Benicàssim".
L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, per la seva banda, ha manifestat la seva intenció d'apostar per aquesta sèrie d'esdeveniments culturals per tal de potenciar el municipi com a Ciutat de Festivals.
Marquès ha subratllat que "comptem amb un cartell extraordinari i amb un festival que de nou se celebrarà per tal de poder oferir un altre atractiu més al turista, sobretot en dates com aquestes per desetacionalizar el turisme".
Mentrestant, el regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha manifestat que la celebració d'aquest festival de música lírica és una aposta decidida pel consistori de promoure activitats culturals de primer nivell.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets