Calle 13 s'incorpora al cartell del festival Rototom Sunsplash

Benicassim - Calle 13, una de les bandes llatinoamericanes més reconegudes, és la nova incorporació del festival Rototom Sunsplash, que es celebrarà en Benicàssim del 16 al 22 d'agost, ha anunciat l'organització

Diaridelaplana.com - 26/03/2012

L'actuació de Calle 13 serà l'última que farà enguany en la seua gira europea, fet que suposa "un motiu de satisfacció" per al certamen que dirigix Filippo Giunta, han destacat les mateixes fonts.

   Des dels seus inicis en el panorama musical, l'any 2005, el grup ha collit un total de 19 Grammy Llatins, així com 2 Grammys, la qual cosa el convertix en una referència de la música llatina.

   Calle 13 ha col·laborat amb artistes tan coneguts com Rubén Blades, Nelly Furtado o Shakira amb el seu estil característic que barreja ritmes que abracen des del hip hop, el reggae, el jazz o la bossa nova.

   També s'incorpora al cartell del festival Rototom Sunsplash Alpha Blondy, amb "la seua excepcional banda que sempre ha proposat en el festival concerts memorables per la seua enorme força", han manifestat els responsables de l'esdeveniment.

   Completa esta llista, Beenie Man, un dels majors artistes dancehall de la història de la música reggae gràcies a la seua barreja de capacitat tècnica i inventiva, afegixen.

   El festival, que es desenvoluparà al recinte municipal de festivals de Benicàssim, té com a principal repte arribar a les mateixes xifres d'assistents com el 2011.

   El cartell de l'edició de 2012 inclou noms com Pablo Moses, Alborosie, Lival Thompson, Mighthy Diamonds així com els catalans Muchachito Bombo Inferno o els valencians Obrint Pas.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets