Hi haurá un nou Pla d'Ocupació per al 2013

Benicassim - L'Ajuntament de Benicàssim tornará a incloure en els seus pressupostos municipals de 2013 una important partida econòmica per a fomentar la ocupació entre les persones parades del municipi

Diaridelaplana.com - 05/11/2012

Una actuació que suposará més de 250.000 euros i que donará feina al voltant de 60 persones al llarg de tot l´any. Esta iniciativa de foment de l´ocupació s´anomena Pla D´Ocupació Local i es posará en marxa per segon any consecutiu després que enguany ha servit per a donar treball a més de una cinquantena de persones, segons les dades municipals.

I es que per a l´equip de govern el foment de la ocupació s´ha convertit en un dels punts fonamentals de la seua acció de govern per la qual cosa implementen este pla d´ocupació després que enguany ha sigut molt be rebut per la població.

A més, la primera autoritat municipal ha anunciat que en estos pressupostos municipals de 2013 figura una partida de 350.000 euros per a un pla municipal d´obres que te com a finalitat la de dur a terme la millora dels carrers, places i edificis públics municipals.


 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets