El Rototom Sunsplash arribará en 2013 al continent americà

Benicassim - El Festival Rototom Sunsplash pretén ampliar el seu radi d´actuació d´Europa al continent americà per la qual cosa celebrará en 2013 un segon festival en un pais sudamericá

Diaridelaplana.com - 15/11/2012

Tot apunta que será l´Argentina el lloc escollit per part de dels organitzadors d´este festival de música reggae. Aixi ho anunciat el seu director, Filippo Giunta, qui ha assegurat que la seua intenció és la de celebrar a partir de l´any que ve dos festivals anuals, un en Benicàssim, com fins ara, i un altre en el continent americà, que sería previsiblement en l´Argentina.

Per tal de poder veure quins podrién ser els escenaris idonis per tal d´acollir este segon festival en el continent americà a finals d´este mes una delegació de membres del Rototom Sunsplash te decidit viatjar a una sèrie de paisos sudamericans. Per la seua banda, cal recordar que la 20 edició del Rototom Sunsplash de Benicàssim tindrá lloc del 17 al 24 d´agost de 2013 desprès de l´acord que varen arribar la setmana passada entre els organitzadors, l´ajuntament i les associacions empresarials.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets