Primers noms per al FIB 2013

Benicassim - The Killers i Queens of The Stone Age son els primers caps de cartell de la ediciķ de 2013 del Festival Internacional de Benicāssim, segons ha donat a coneixer este migdia la organitzaciķ del festival

Diaridelaplana.com - 21/12/2012

Un esdeveniment musical que tindrá lloc del 18 al 21 de juliol en el recinte municipal de festivals. Un anunci molt esperat per part dels aficionats al FIB donat que mai havia passat fins ara no coneixer els caps de cartell del festival en estes dates, la qual cosa havía donat peu a tot tipus d´especulacions sobre el seu futur. Aixó si, s´espera al mes de gener per a donar els dos caps de cartell que falten per completar la llista definitiva perque encara no está tancada del tot la seua contractació.

Cal destacar la presència dels nordamericans Queens of The Stone Age que sería la primera vegada que actuen en el FIB, al estar considerada com una de les bandes més esperades pels fibbers, i la de The Killers, que de nou amb el seu lider i cantant Brandon Flowers repeteixen en el festival. Cal recordar, per la seua banda, que des del FIB esperen que en 2013 tornen a arribar a les xifres de 200.000 espectadors de les millors edicions i que puguen superar els numeros de la passada edició en que els espectadors foren només 160.000.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets