Liam Gallagher i la seua banda Beady Eye, nou cap de cartell del FIB 2013

Benicassim - Beady Eye, la banda liderada per l'ex d'Oasis, Liam Gallagher, serā el cap del cartell de la jornada de divendres al costat dels ja confirmats Primal Scream, en l'ediciķ 2013 del FIB

Diaridelaplana.com - 22/04/2013

L'organitzadora del certamen, Maraworld, ha anunciat este dilluns la incorporació del nou projecte de Liam Gallagher, que completa, al costat d'un nou llistat de bandes, la programació de l'escenari principal, el Meravelles.

   Al costat de Beady Eye, s'ha donat a conèixer també la presència al FIB 2013 de Johnny Marr --en la jornada del divendres 19 de juliol--, que ha estat guitarrista i mà dreta de Morrisey en els mítics The Smiths.

El director de comunicació del FIB, Ernesto González, ha destacat l'assistència en esta edició d'estes "propostes tan potents". "Estem satisfets de poder tenir bandes de la categoria de Beady Eye i amb Johnny Marr, que ha estat alma mater al costat de Morrisey d'una banda tan mítica com els Smiths", ha recalcat.

   Oasis va visitar el FIB com banda abans de la seua dissolució i, a més, el projecte de Noel Gallagher ja va estar en l'edició de 2012. Ara, en 2013, serà el seu germà Liam qui passe per la trobada castellonenca.

   Completa la llista de novetats Knife Party, Skream, Hola a todo el mundo, el dj Zane Lowe, Wretch 32, Telepathe, Lazaro Casanova, Svreca i Jessica Sweetman.

   El FIB es farà els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol amb estrelles com The Killers, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age o Primal Scream.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets