El FIB es presenta oficialment este dimecres 5 de juny

Benicassim - L'organitzaciķ del Festival Internacional de Benicāssim (FIB) ha llanįat un descompte del 30 per cent en el preu dels passes per a residents i estudiants que visquen en territori valenciā

Diaridelaplana.com - 04/06/2013

Un descompte que es pot efectuar si es compra l'entrada a través de Fibshop.com en tots els tipus d'entrades disponibles per al festival excepte per a les passades VIP i per a les entrades de VillaCamp.
Aquesta actuació no límit de data per a la seua finalització i suposa un substancial augment en el descompte si tenim en compte que la passada edició la rebaixa en aquest apartat va ser del 10 per cent.
Un anunci que es produeix abans que aquest dimecres 5 de juny se celebre la presentació oficial de l'edició de 2013 del FIB que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol al recinte municipal de festivals.
I és que aquesta presentació pot servir perquè des de l'organització puguen explicar la situació concursal per la qual travessa la societat mercantil i garantir la celebració del festival.
No es descarta que també puguen explicar, en línies generals, el contingut de l'informe en què el jutge autoritza la celebració d'aquesta edició del FIB, document que avala la continuïtat del festival.
En la mateixa, s'espera que acudeixin els màxims representants del festival, així com autoritats municipals i provincials, en una cita que se celebra tots els anys però que en aquest se celebra amb un notable retard.
Per la seua banda, des de fa unes setmanes la pàgina web oficial del FIB llueix el segell dels British Awards com a millor festival estranger, una distinció aconseguida en la celebració d'aquests premis musicals.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets