El FIB aspira a vendre 33.000 passes en la seua edició de 2013

Benicassim - Les expectatives de la edició 2013 del FIB son les d´arribar als 33.000 espectadors de mitjana diaria. I es que fins ara s´han venut un total de 20.000 passes, dels que un 70 per cent corresponen a fibbers anglesos i la resta a espanyols

Diaridelaplana.com - 05/06/2013

Es tracta d´unes xifres similars a les que va tindre el FIB en la edició de 2012 la cual cosa vol dir que aguanten be tant la situació interna del festival, en situació de concurs voluntari de creditors, com de la crisi que afecta als festivals musicals de les seues caracteristiques en el continent europeu.

Un festival que arriba a la seua XIX edició amb un cartell de primera categoria en el que destaca la presencia de The Killers, Arctic Monkeys, o els Kaiser Chiefs, entre d´altres, en un any en que han desaparegut del seu programa les activitats extramusicals del FIB a consequencia de la seua situació económica.

 Una presentació de la XIX edició del FIB que ha comptat amb l´assistencia del seu director i propietari, John Vince Power, del diputat provincial de Turisme, Andres Martinez aixi com de l´alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets