Sergi Alapont dirigirá l´Orquestra Manuel de Falla en la Gran Final del Francesc Tárega

Benicassim - El mestre dirigirá l´Orquestra Manuel de Falla en la Gran Final del Certamen Internacional de Guitarra. Un concurs per a joves concertistes de guitarra clássica de tot el món que tindrá lloc del 30 d´agost al 6 de setembre

Diaridelaplana.com - 28/06/2013

La Orquestra Manuel de Falla será, enguany, l´encarregada d´acompanyar els concertistes que participen en la Gran Final del Francesc Tárrega. Una agrupació orquestral de nova planta amb la presencia de musics amb una clara vocació internacional.

Es tracta de musics que pertanyen a les millores orquestres espanyoles i europees a qui els uneix el repte de dur endavant la excelencia a la interpretació d´un ampli repertori orquestral que estara dirigit pel music Sergi Alapont, que a la vegada es fill de Benicàssim. Un fet que remarcava el regidor de Cultura de l´Ajuntament de Benicàssim, Mauro Soliva.

L´agrupacio orquestral dirigida pel mestre Sergi Alapont ha estat present en el festival MAC en Moncofa, en el Palau de la Música de Valencia mentre que el seu director ha estat al capdavant de festivals com ara la Quincena Musical Donostiarra, el Festival Internacional de Segovia o el Euro Arts de la ciutat alemanya de Leipzig.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets