L'empresa del FIB anuncia la venda d'accions i afirma que l'ediciķ de 2013 seguix endavant

Benicassim - L'empresa Maraworld SA, matriu del Festival Internacional de Benicāssim (FIB), ha anunciat la venda "d'una part considerable" de les accions a Denis Desmond i SJM Concerts

Diaridelaplana.com - 03/07/2013

Esta operació "no afecta" el certamen castellonenc i, per tant, "l'edició d'enguany seguix endavant com estava planejat del 18 al 21 de juliol".  Així ho ha anunciat la firma en un comunicat emés este dimecres després de la inquietud expressada en les xarxes socials pels seguidors del FIB, tant per la situació econòmica de l'empresa --en concurs voluntari de creditors-- com per la paralització del muntatge dels escenaris.

   Ahir, l'organització del FIB reconeixia "el retard de tres o quatre dies" en el muntatge dels escenaris, un fet que va causar incertesa entre els 'fibers' davant de la possibilitat que el festival fora suspés. Per esta raó, ahir a la nit, Maraword publicava en Facebook i Twitter un concís missatge en el qual es limitava a garantir la celebració de la trobada musical i anunciava que hui donaria més dades a través d'este comunicat.

   En l'esmentada nota, es comunica que "Denis Desmond i SJM Concerts han adquirit conjuntament una part considerable de les accions de Maraworld SA, empresa matriu del Festival Internacional de Benicàssim (FIB)".

   A més, s'explica que el propietari i director, l'empresari irlandès, Vince Power, "continua com a accionista en Maraworld SA" i continuarà exercint com a director general fins a agost de 2013.

   Alhora, l'organització subratlla que "el FIB no es veu afectat per esta adquisició i l'edició d'enguany seguix endavant com estava planejat del 18 al 21 de juliol".

   Sobre esta qüestió, Vince Power comenta que "el difícil clima econòmic, unit a l'any dolent sofrit per Music Festivals PLC ha motivat la decisió de vendre una participació considerable del Festival de Benicàssim".

   "Estic satisfet que dos dels més importants promotors de festivals europeus siguen ara socis. El FIB és un dels festivals millor establits i més estimats del món i jo volia assegurar el futur del festival per molts anys. Em congratula que hàgem trobat excel·lents socis per a portar el FIB cap endavant en una nova fase i garantir als fans que està assegurat i és sòlid enguany i els anys venidors. L'any que ve, el FIB celebra el seu 20 aniversari i espere viure molts més memorables festivals en els anys que vénen", manifesta.

   Finalment, la nota recorda que els caps de cartell d'enguany són The Killers, Queens of The Stone Age, Arctic Monkeys, Primal Scream i Beady Eye, amb Kaiser Chiefs, Dizzee Rascal, The Courteeners, Hurts, Deap Valley, Jake Bugg i Azealia Banks també confirmats, juntament amb una llarga llista d'altres grups.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets