Els primers 'fibers' comencen a poblar Benicāssim amb l'obertura de les zones d'acampada

Benicassim - El Festival Internacional de Benicāssim (FIB) comenįa a rebre, amb l'obertura de les zones d'acampada, els primers 'fibers' que s'acosten al municipi costaner per a assistir al certamen musical, que tindrā lloc del 18 al 21 de juliol al recinte municipal de festivals

Diaridelaplana.com - 15/07/2013

Els aficionats més 'matiners' són sobretot els anglesos, que tradicionalment són els primers a respondre a la crida del festival castellonenc.

   Estos fans comencen a 'peregrinar' a les zones d'acampada que han obert este dilluns, tant la que es troba al costat del recinte municipal de festivals com la de pagament. La seua presència ha començat a ser visible tant en el nucli urbà com en les diferents platges del litoral, un els destins preferits pels visitants.

   Enguany, les previsions de l'organització són d'arribar a la xifra dels 25.000 espectadors de mitjana diària, dels quals al voltant de 14.000 s'allotjaran en les dos zones d'acampada.

   Per la seua banda, el muntatge dels escenaris i del recinte de festivals continua "a bon ritme" després del retard sofrit enguany i dels canvis en la propietat de part de les accions de Maraworld, matriu del festival, segons els responsables de la trobada.

   L'organització calcula que tot estarà llest per a la jornada del dimecres 17 de juliol. Este és el dia previst per a fer la inspecció tècnica del recinte de festivals per part del consistori i la que s'aprofita per a la presència de les diferents autoritats perquè visiten el recinte de festivals.

   El cartell de 2013 té artistes com The Killers, Arctic Monkeys, Beady Eye, els Queen of The Stone Age o Primal Scream, entre d'altres, a l'Escenari Maravillas.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets