Continua el muntatge del recinte municipal de festivals

Benicassim - La regidora de Festivals de l´Ajuntament de Benicàssim, Carolina Sanmiguel, ha manifestat que el muntatge del recinte de festivals va en la bona direcció amb la vista posada en el començament de la XIX edició del FIB

Diaridelaplana.com - 16/07/2013

Sanmiguel ha assenyalat que "des de l'organització ens han traslladat que tot va al ritme previst i que estarà tot el muntatge acabat amb el que havien establert en un primer moment".
Unes declaracions de la responsable de Festivals que té lloc després que aquest dilluns 15 de juliol les zones d'acampada obrissin les portes per a poder albergar als 14.000 fibers que esperen.
I és que la jornada de dimecres 17 és la que des de l'organització han de presentar el projecte acabat de muntatge perquè compte amb el vistiplau de l'Ajuntament de Benicàssim.
Tot perquè aquest mateix dia, tant els organitzadors com les diferents autoritats realitzen un recorregut pel recinte municipal de festivals, tal com ve sent habitual durant les últimes edicions.
Fins al moment, la vinguda dels fibers
ve sent esglaonada i res té a veure amb edicions com la de 2009 o 2010 en què l'allau d'aficionats va ser realment molt important.
Aquesta vegada, tot apunta que primer vindran els fibers de la Gran Bretanya i després els procedents de l'Estat espanyol, que és el públic que es confia des de l'organització que augmente els últims dies.
Amb la presència de públic espanyol es podria assolir la xifra dels 30.000 espectadors de mitjana diària que maneja l'organització, més enllà dels 25.000 que van avançar en un primer moment.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets