El FIB confia en els 'fibers' espanyols per a arribar als 30.000 assistents de mitjana diāria

Benicassim - El Festival Internacional de Benicāssim (FIB), que arranca el 18 de juliol confia en el públic espanyol per a arribar a la xifra de 30.000 espectadors de mitjana diāria, més enllā dels 25.000 que es va avanįar en un primer moment

Diaridelaplana.com - 17/07/2013

Els 'fibers' han començat a envair ja Benicàssim per a gaudir del macrofestival, que este dilluns ha obert ja les seues zones d'acampades, que albergaran a unes 14.000 persones. El 'pelegrinatge' de joves s'està produint enguany de manera més escalonada i els més matiners, una vegada, són els britànics.

En la jornada del dimecres 17 de juliol està previst que, tant els organitzadors com les diferents autoritats, realitzen un recorregut pel recinte municipal de festivals, tal com ve sent habitual durant les últimes edicions.

Sanmiguel ha informat alhora que el consistori ha organitzat, dins de la programació dels dies previs a la celebració del FIB, una sèrie d'activitats musicals i monòlegs paral·lels a este festival, pels carrers del municipi amb l'objectiu d'augmentar les seues visites en  el nucli urbà i a la platja.

Així, durant esta setmana de 22.00 a 00.30 de la nit se celebraran estes activitats complementàries que s'ubicaran en diferents carrers i places del municipi, detalla l'Ajuntament en un comunicat.

   Segons la regidora, "per a la setmana del FIB, per part del teixit empresarial benicassut s'han promogut diferents activitats  extraordinàries al carrer que se celebraran per tot el municipi perquè turistes i visitants s'acosten a Benicàssim a gaudir dels locals d'oci i degustar l'excel·lent gastronomia amb la qual comptem".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets