The Queens of The Stone Age obre la XIX ediciˇ del FIB

Benicassim - Les descÓrregues rockeres de The Queens of The Stone Age van ser este dijous, 18 de juliol, les encarregades d'omplir d'energia als milers d'assistents que es trobaven presents a la jornada inaugural de la XIX ediciˇ del FIB

Diaridelaplana.com - 19/07/2013

Una actuació d'aquests nord-americans que es va convertir per dret propi en el cap de cartell de l'Escenari Maravillas amb una presència majoritària de fibers de la Gran Bretanya.
Amb anterioritat havia obert el foc el duet de Baltimore Beah House que amb la seua música delicada sorprendria als presents amb els seus temes electrònics amb un subtil toc de nostàlgia.
I és que a les 20 hores, més tard del que venia sent habitual, obria les seves portes al recinte de festivals amb l'assistència de 25.000 espectadors, segons les xifres facilitades des de l'organització.
Una XIX edició que ha estat la més complicada de la seva creació, tant que fins i tot es considerava la idea de no celebrar-un cop conegut el concurs voluntari de creditors de l'organització.
Malgrat tot, el FIB va obrir les seves portes de manera més modesta que edicions anteriors, sense activitats extramusicals i amb un recinte de festivals més just i limitat que anys precedents.
Es diria que fins i tot s'ha perdut part del glamur que atresorava el festival que ve confirmat per la poca presència de personatges coneguts a la Zona VIP o la desaparició de la famosa Piscina.
Mentrestant, la jornada d'aquest divendres, 19 de juliol, compte com a caps de cartell a Dizzee Rascal, Beady Eye i als Primal Scream, a l'Escenari Meravelles, i amb l'ex membre de The Smiths, Johnny Marr, al Trident Senses .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets