La XIX edició del FIB arriba als 140.000 espectadors durant els quatre dies

Benicassim - Un total de 35.000 espectadors han assistit a la celebració de la XIX edició del Festival Internacional de Benicàssim que finalitzava amb l'actuació estel.lar de The Killers

Diaridelaplana.com - 22/07/2013

Es tractaria, doncs, d'una assistència global de 140.000 persones, 20.000 més que l'edició prcedente, segons han explicat a manera de balanç l'organització del FIB en una roda de premsa celebrada este diumenge 21 de juliol.
D'aquests fibers, les estimacions dels organitzadors parlen d'un 60 per cent procedents de la Gran Bretanya i Irlanda, un 30 per cent de l'Estat espanyol i el 10 per cent de la resta del món.
Unes declaracions que han tingut lloc en una compareixença pública del director del FIB, John Vince Power, i de l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, a manera de balanç general del festival.
Alhora, John Vince Power ha assegurat la continuïtat del FIB per 2014 per la qual començarà a treballar a partir d'ara al costat dels dos nous socis, que amb el 66 per cent controlen la majoria del capital.
Power ha indicat que "està assegurada la continuïtat del festival pel que anem a treballar perquè el seu XX aniversari que tindrà lloc el 2014 sigui d'acord amb la importància d'aquesta data".
També ha aprofitat el seu parlament per apuntar la possibilitat que en 2014 pugui tenir lloc la segona edició del Festival Costa de Foc que aquest any no ha pogut celebrar-se per qüestions econòmiques.
També s'ha referit a la situació de concurs voluntari de creditors que es troba la promotora del FIB per al qual espera que "sigui una qüestió que sortim en poc temps".

L'alcaldessa de Beniàssim, Susana Marqués, per la seua banda, ha destacat el fet que el festival s'ha celebrat amb total tranquil · litat i sense incidents el que demostra que el municipi és un referent en la celebració de festivals.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets