Cap als 200.000 espectadors avança la XX edició del Rototom Sunsplash

Benicassim - El Festival Rototom Sunsplash de Benicàssim espera enguany assolir la xifra dels 200.000 espectadors, el que suposaria una xifra històrica d'afluència d'espectadors en la seua marxa al recinte municipal de festivals

Diaridelaplana.com - 25/07/2013

Un festival de música reggae que està considerat com el més important del continent europeu que tindrà lloc del 17 al 24 del mes d'agost, després de la celebració de la XIX edició del FIB.
Aquest any compta amb un cartell musical de primera categoria on destaca la figura de Damien Marley, un dels fills del llegendari músic Bob Marley, que oferirà a Benicàssim el seu únic concert a Europa.
Al costat de les actuacions musicals, el Rototom Sunsplash es caracteritza per la qualitat de les seves activitats extramusicals que farà possible reunir enguany figures mundials com Sami Nair, o Rigoberta Menchu​​, entre d'altres.
També cal ressaltar l'impacte econòmic del festival que compta amb un pressupost de tres milions d'euros i que genera una repercussió econòmica al municipi de 14 milions d'euros, segons les seves dades.
El director del festival, Filippo Giunta, ha assegurat que aquest any celebren no tan sols la millor edició del Rototom Sunsplash de tota la seva història sinó la de tota la història de la música reggae en el món.
Giunta ha dit que "penso que serà l'edició més important de la història del Sunsplash sinó de la història del reggae, un festival amb aquestes propostes d'alt nivell mai s'ha presentat en la història del reggae al món".
Unes declaracions que han tingut lloc a la presentació oficial de la XX edició del festival que ha tingut lloc avui dijous 25 de juliol amb la presència de l'alcaldessa Susana Marqués i el diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets