Cultura pretén que Òpera Benicàssim arribe a tots els públics amb activitats complementàries

Benicassim - La V edició del Festival Líric Òpera Benicàssim comença aquest dimarts 10 de setembre el seu camí amb la Projecció dels Millors Moments del festival des de la primera edició

Diaridelaplana.com - 10/09/2013

La cita serà a partir de les 22.30 hores a la Terrassa de l'Hotel Voramar amb entrada gratuïta i amb la finalitat d'ampliar l'afició d'aquest gènere al gran públic, més enllà dels seus aficionats habituals.
El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha assenyalat que una de les prioritats d'aquest cicle és el de poder popularitzar la música lírica i operística amb la finalitat d'aconseguir una major projecció.
Soliva ha subratllat que "creiem que hem elaborat un programa atractiu que conté a més d'espectacles consolidats un seguit de propostes complementàries per obrir més al públic aquest gènere".
En aquest sentit, Cultura proposa ampliar les activitats d'Òpera Benicàssim amb un seguit d'actuacions que pretenen donar a conèixer al gran públic la bellesa de la música lírica
Activitats com la projecció de la pel · lícula "Callas per sempre" de Franco Zeffirelli sobre la vida de la diva Maria Callas que es podrà veure aquest dimecres 11 a les 22.30 hores al Amfiteatre "Pepe Falomi" amb entrada gratuïta.
O la projecció de l'òpera de Giuseppe Verdi "Otello" que es podrà visionar el dijous 12 de setembre, en sessió de les 22.30 hores, al Teatre Municipal amb accés lliure al públic.
Completa aquesta proposta d'Òpera Benicàssim l'assaig obert al públic de la Gala de la Zarzuela que tindrà lloc aquest mateix dia i al mateix lloc que inclourà també una xerrada col · loqui amb els artistes.
Tot això sense oblidar, per altra banda, els plats forts d'Òpera Benicàssim com són l'espectacle "Vila Puccini", la proposta familiar de "Hi havia una vegada ... l'òpera" o la Gala de la Zarzuela amb la soprano Isabel Rey.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets