Benicàssim continua apostant per la qualitat amb el cicle musical " Música i Tardor "

Benicassim - La Regidoria de Cultura celebra del 3 de novembre al 6 de desembre la segona edició del cicle " Música i Tardor" després de l' èxit aconseguit en la seva edició inaugural de l'any passat

Diaridelaplana.com - 24/10/2013

Es tracta d'un cicle musical , amb el repertori clàssic com a protagonista , que compta amb un total de sis concerts gratuïts al llarg dels mesos de novembre i desembre , i que tindrà com a escenaris al Teatre Municipal i l'Espai de la Música " Mestre Vila " .
El regidor de Cultura , Mauro Soliva , ha assegurat que aquest cicle musical se suma a l'àmplia i variada proposta cultural de tot l'any , en aquest cas a la temporada de tardor .
Soliva ha explicat que "és una aposta musical de primer nivell que es basa en la qualitat i en desig d'acostar a tots els públics al món de la música clàssica . " Soliva també ha destacat que aquest cicle " permet que la cultura sigui un motiu excel · lent per passar una jornada d'oci en família a Benicàssim , aprofitant el nostre patrimoni cultural , natural , la gran oferta gastronòmica i d'oci finalitzant la jornada amb bona música " .
La proposta que obrirà el cicle " Música i Tardor" anirà a càrrec del mestre Antonio Rodríguez Losada que oferirà un recital de piano el 3 de novembre a partir de les 19 hores a l'Espai de la Música " Mestre Vila " .
A continuació , està prevista l'actuació de l'Orquestra de Vents "La Simfònica de Llevant " el 10 de novembre a partir de les 19 hores que oferirà al Teatre Municipal la " Monografia del Mestre Vilaplana " .
El 17 de novembre serà el torn d'una proposta per a tota la família de la mà de l'Orquestra Lírica de Castelló i el Ballet Lum d'Orient amb la seva proposta de " Simfonia per a xiquets i Carnaval dels animals" a partir de les 19 hores a l'Espai de la Música " Mestre Vila " .
Mentrestant , la Unió Musical " Santa Cecília " oferirà el 24 de novembre un concert extraordinari al Teatre Municipal que començarà a les 12 hores .
Per la seva banda, l'Espai de la Música " Mestre Vila " oferirà el 30 de novembre una actuació de Zinger Septet amb el títol de "Música , càmera , acció" a partir de les 19 hores amb un recorregut per les millors bandes sonores del cinema .
El cicle finalitzarà el 6 de desembre a l'Espai de la Música " Mestre Vila " amb l'actuació d'Alejandro García i Marga Hernández que amb la proximitat de les dates nadalenques posaran en escena " Cançons i nadales d' Amèrica".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets