Cultura de Benicāssim presenta el cicle " Concerts de Nadal "

Benicassim - La Regidoria de Cultura ha preparat tot un seguit d'actuacions musicals que sota el nom de " Concerts de Nadal " tindran lloc com avantsala de l'inici de les festes nadalenques

Diaridelaplana.com - 19/12/2013

Es tracta d'un cicle de quatre actuacions que se celebraran al Teatre Municipal i que van tenir el seu inici aquest cap de setmana amb l'actuació de la Banda Juvenil de la Unió Musical " Santa Cecília " .
El regidor de Cultura , Mauro Soliva , ha indicat que aquestes actuacions pretenen oferir una proposta musical d'acord amb les dates tan entranyables i tradicionals en què ens trobem .
Soliva ha subratllat que " sens dubte , es tracta d'un cicle de concerts nadalenc que captivarà per la qualitat dels seus participants , tot un luxe per poder acostar-nos a través de la música al significat d'aquestes dates" .
El cicle inclou aquest dijous 19 de desembre la actuació de Peter Bernstein , que oferirà el seu concert a les 22.30 hores amb un preu de tres euros .
Un concert del guitarrista nord-americà que comptarà amb l'acompanyament de Fernando Marco a la guitarra i d'Ignasi González al contrabaix .
Mentrestant , el dissabte 21 serà el torn per a l'actuació de la Banda Simfòmica Unió Musical " Santa Cecília " a partir de les 19 hores i amb entrada gratuïta .
Tancarà el cicle " Concerts de Nadal " el Cor In The Domini que oferirà el Messies de Händel el diumenge 22 a partir de les 19.30 hores amb entrada a tres euros .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets