Els 1.000 primers abonaments del Rototom Sunsplash 2014 s'esgoten en 35 minuts

Benicassim - Una seguidora francesa, un espanyol i un anglès van ser els tres primers que es van assegurar la seua assistència al festival reggae més gran d'Europa, que se celebrarà a Benicàssim del 16 al 23 d'agost

Diaridelaplana.com - 20/01/2014

La promoció de llançament dels primers abonaments al preu especial de 120 euros va registrar un gran èxit el passat dimecres a la nit a esgotar-se en el temps rècord de tan sols 35 minuts, ratificant més que la cita amb la música jamaicana a la costa mediterrània compta amb un públic cada vegada més internacional. A partir d'ara i fins al 13 de març els abonaments de vuit dies per a la 21a edició del Rototom passen a costar 140 euros, que amb càmping inclòs són 180 € (230 € amb espai per autocaravana ) i s'obre la xarxa de punts de venda que es pot consultar a la web oficial . A partir del 14 de març pujaran a 160 €. L'organització ha tornat a fer un esforç per mantenir pràcticament els mateixos preus que en la passada edició, ja que l'actual abonament suposa una mitjana de només 17,50 € per dia de festival .

A més de la venda anticipada d'abonaments , el festival reggae també ha posat en marxa ja la convocatòria de bandes per a la 12a edició del concurs European Reggae Contest, amb les inscripcions fins al 24 de gener, i farà el mateix pròximament amb la 4a del Reggae Contest Llatí, que ampliarà el seu radi d'acció . Costa Rica, Panamà i Veneçuela se sumen aquest any a l'Argentina , Xile , Colòmbia i Uruguai . El Rototom Sunsplash agita així l'escena reggae internacional durant l'hivern i la primavera, a més d'assegurar saba nova per a la seua Main Stage .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets