Indezents guanyen la primera eliminat˛ria de la 6 ediciˇ de Rock Penat

Benicassim - La 6¬ ediciˇ del concurs-festival de m˙sica en valenciÓ Rock Penat va realitzar la seua primera eliminat˛ria el passat diumenge al CafÚ-Teatre El Corb a BenicÓssim. Com cada any el Rock Penat vol fomentar artistes i grups novells que canten, majoritÓriament, en valenciÓ

Diaridelaplana.com - 21/01/2014

En aquesta primera eliminatòria van participar els grups Els Bonicos, Indezents i Poetes Anònims. La qualitat musical i l'espectacle va fer d'aquesta eliminatòria tot in goig per al públic al temps que va proporcionar als grups l'oportunitat de mostrar el seu repertori.
El grup guanyador de l'eliminatòria va ser Indezents, una argupació provinent de Torreblanca. La seua presencia a l'escenari i les seues cançons van fer que el jurat li atorgués 3 punts, per la qual cosa el vot del públic va decantar la decisió proporcionant-li el triomf.
Tot i això, la resta de grups encara podran participar de la repesca que es porte a terme al final de les tres eliminatòries i on el públic pot elegir un quart grup que passarà a la final.
Ara, el Rock Penat, continue la fase presencial amb la segona eliminatòria que es portarà a terme el proper 31 de gener a Betxí. Animem a tota la gent a participar del concert que es realitzarà a les 22h al Pub Chaman i on participaran ESiR, Tremp i Mosin Magant.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets