Benicàssim comença la regeneració anual de les platges

Benicassim - L’Ajuntament de Benicàssim, a través de l’Àrea de Medi Ambient, ha posat en marxa la regeneració anual de l’arena de les platges de Benicàssim, segons ha informat el consistori

Diaridelaplana.com - 19/02/2014

L’objectiu del rastellatge de l’arena oxigenar-la i netejar-la per a començar a preparar les platges per a l’arribada de les vacances de Pasqua. “La Brigada d’Obres esta duent a terme una tasca que cada any deixa neta de deixalles i oxigenada l’arena cremada pel sol”, ens confirma Clemente Martín, regidor responsable de les àrees de Medi Ambient i Platges.

Cal recordar que després de l’hivern i les fortes marees les platges pateixen modificacions naturals, que n’alteren l’harmonia i formen escalons que dificulten el passeig. L’acció feta per la brigada d’obres allisa l’arena per a la comoditat dels veïns i visitants que comencen a desplaçar-se a les platges a partir d’aquestes dates, com cada any a Benicàssim.

Segons Martín, “també l’adequació dels sanitaris existents per a ser usats per persones amb capacitat de mobilitat reduïda és una necessitat i una prioritat per a nosaltres”. D’altra banda, “amb la temporada primaveral molt prop, hem d’afrontar-la amb un passeig marítim net i segur, cosa que sens dubte beneficia la nostra imatge com a municipi turístic de qualitat; per això el condicionament de les nostres platges i els seus accessos és primordial per a aquest equip de govern”, afirma Martín.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets