Kasabian, primer cap de cartell del FIB 2014

Benicassim - La banda britānica Kasabian s'ha convertit en el primer cap de cartell del Festival Internacional de Benicāssim ( FIB ), que enguany arriba a la seua 20 ediciķ i que se celebrarā del 17 al 20 al recinte municipal de festivals

Diaridelaplana.com - 21/02/2014

Al costat de Kasabian s'ha anunciat la presència de Tinie Tempah, Jake Bugg , Chase and Status , MIA , Tame Impala, Manic Street Preachers , James , The 1975 , The Charlatans , The Courteeners , Klaxons , Kodaline , Of Montreal , The Presidents of the United States of America , Sub Focus i Telegram .
Un anunci que ha fet aquest dijous 20 de febrer la organització del festival , Maraworld, i a la qual acompanya la presència d'un llistat de solistes i bandes pels diferents escenaris del FIB .
El director del FIB, Vince Power, ha declarat que : ' Em complau anunciar les primeres bandes que conformaran el cartell de la vintena edició, que serà especial. Algunes d'elles actuaran per primera vegada al FIB i altres que ja ho van fer en les primeres edicions. Enguany serà una ocasió especial per celebrar una festa de música i diversió sense igual . '
Els abonaments de 4 dies a preu especial s'han esgotat . A partir de demà divendres 21 de febrer passen a costar 149 € . A més, també estaran disponibles les passades VIP al preu de 325 € i les entrades per VillaCamp al preu de 80 €.
Kasabian és una banda de rock alternatiu britànica , que repeteix en l'escenari de Benicàssim , que està integrada per Tom Meighan , Sergio Pizzorno , Chris Edwards així com Ian Matthews .
La banda del comtat de Leicestershire compte en el seu haver un total de quatre àlbums d'estudi : Kasabian , 2004 , Empire , 2006 , West Ryder Pauper Lunatic Asylum , 2009 , i Velociraptor , 20111 .
I és que aquesta vegada l'anunci dels primers " head line" del FIB s'ha retardat d'una manera excepcional quan l'habitual era que a finals d'any començaran a conèixer ja els primers noms.
Aquesta situació ha vingut generada , principalment , pels moviments que hi ha hagut en el nucli dur de l'organització del festival després de passar pel concurs de creditors i haver eixit del mateix a principis d'aquest any .
En qualsevol cas, l'anunci de Kasabian no serà el primer ja que tot apunta que en les pròximes setmanes l'organització del FIB anirà anunciant la resta de caps de cartell per a l'edició 20 del festival .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets