Paul Weller i Lily Allen, noves incorporacions al cartell del FIB 2014

Benicassim - Paul Weller i Lily Allen s'han incorporat al cartell de la 20 ediciķ del Festival Internacional de Benicāssim ( FIB ) que tindrā lloc al recinte municipal de festivals del 17 al 20 de juliol

Diaridelaplana.com - 26/02/2014

Dues incorporacions de primer nivell que se sumen als que es van anunciar per part de l'organització la setmana passada com Kasabian, Jake Bugg, Elie Goulding, James o Tinie Tempah, entre els més destacats .
I és que en poc més d'una setmana, des del FIB s'han començat a llançar solistes i bandes per a seu 20 aniversari després que passaren diversos mesos sense poder avançar res respecte al cartell .
Aquesta situació s'ha produït després que dins de l'organització s'hagen tranquil · litzat les coses, tant de manera interna com externa, i s'espera que en les pròximes setmanes s'anuncien més caps de cartell .
Mentre que Paul Weller ja ha estat al recinte de festivals de Benicàssim no passa el mateix amb Lily Allen que per dues vegades anunciada al cartell, al final sempre ha caigut del mateix, sense poder actuar .
En el cas de Paul Weller, pocs músics poden presumir d'una consistent carrera musical a l'esquena amb més de 30 àlbums d'estudi bé en solitari o bé amb bandes com The Jam i The Style Council.
Mentrestant, Liv Allen està a punt de llançar el seu últim treball discogràfic després de cinc anys sense publicar cap treball en què s'ha dedicat a altres tasques, tant com actriu com al seu propi segell discogràfic .
Tot plegat, dos incorporacions de luxe a l'espera de l'anunci d'altres caps de cartell que se sumen a l'anunciat de Kasabian per poder amb un gran cartell el 20 aniversari del FIB al juliol de 2014 .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets