Jimmy Cliff i Jolly Boys estrenen el cartell del Rototom Sunsplash 2014

Benicassim - Jimmy Cliff i Jolly Boys estrena el cartell de la XXI ediciķ del festival Rototom Sunsplash 2014 que se celebrarā del 16 al 23 d'agost a Benicāssim als que acompanyaran el britānic David Rodigan MBE

Diaridelaplana.com - 07/03/2014

Els abonaments per gaudir dels vuit dies del Rototom 2014 segueixen a la venda al preu rebaixat de 140 euros fins al pròxim 13 de març, que amb càmping inclòs són 180 euros, mentre que els mini - abonaments de 2 a 7 dies també es poden adquirir amb preus que oscil · len entre els 60 i els 175 euros .

Jimmy Cliff va començar en plena era de l'ska amb èxits com ' Hurricane Hattie ', ' Dearest Beverley ', ' King of Kings ' i ' Miss Jamaica ' i va continuar amb diversos èxits en clau reggae com ' Wonderful World , Beautiful People ' i ' Vietnam ' . El seu àlbum Rebirth de 2012 , produït per Tim Armstrong de Rancid , va guanyar un Grammy .

Formats el 1945 , els Jolly Boys és un dels grups musicals més antics jamaicans encara en actiu . En el seu més recent àlbum , Great Expectation , han revisitat en clau ment temes pop i rock de personatges com Amy Winehouse , The Doors , New Order o Lou Reed , entre d'altres , i han tingut l'oportunitat d'apropar la seva música fins al gran públic com teloners en l'última gira mundial de Sade .

La carrera de David Rodigan va començar a finals dels anys setanta . Com a DJ de ràdio ha acollit en el seu estudi a Augustus Pablo , Bob Marley i Dennis Brown . El segell Ministry Of Sound l'ha triat com recopilador de la recent triple compilació , Masterpiece .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets