Tica Godoy apropa la Pintura als xiquets amb un taller al Melchor Zapata

Benicassim - L'artista plàstica Tica Godoy realitzarà el dissabte 15 de març un taller destinat a xiquets per tal d'apropar-los a l'apassionant món de la pintura artística a partir de les obres que componen la seua última exposició s'inaugurava fa uns dies a Benicàssim

Diaridelaplana.com - 14/03/2014

Una activitat que s'inclou dins del cicle " Gaudeix del dissabte " un ampli programa d'activitats d'oci que la Regidoria de Cultura celebra cada dissabte pensant en oferir als xiquets oci alternatiu i als pares conciliar la vida laboral i familiar .
El taller de Tica Godoy tindrà lloc al Centre Cultural " Melchor Zapata " i estarà obert a tots aquells xiquets i xiquetes que vulguen prendre part, prèvia inscripció a la Biblioteca municipal fins a completar aforament.
El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha assenyalat que "qui millor que Tica Godoy per poder realitzar aquest taller tenint en compte la seva doble condició de mestra i d'artista plàstica per transmetre la passió per la pintura als més xicotets" .
El taller coincideix amb la mostra titulada " Art.Tra " que Tica Godoy presenta al Centre Cultural " Melchor Zapata " fins al proper 23 de març. Es tracta d'una mostra que alberga una sèrie de pintures amb acrílic sobre tela de diferents formats , tècniques i temes d'intens cromatisme com a mitjà d'expressió i comunicació amb els altres .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets