Educació aposta per oferir teatre en anglès per complementar la formació escolar

Benicassim - El Teatre Municipal ha acollit dues representacions teatrals en anglès destinades al públic infantil que han tingut lloc els dies 20 i 21 de març i dirigides als centres de primària

Diaridelaplana.com - 24/03/2014

En concret , Fòrum Theatre & Education escenificar les obres teatrals titulades " Animals" el dijous 20 de març, i " Livingstone , I Suppose " el divendres 21 de març.
El regidor d'Educació , Mauro Soliva , ha mostrat la seva satisfacció per poder programar teatre en anglès per a escolars , una oferta més en l'àmplia proposta que promou la seva regidoria .
Soliva ha apuntat que " apostem de manera decidida per oferir teatre en anglès per poder complementar la formació dels alumnes del municipi , dins l'horari lectiu dels col · legis" .
" Animals " és una peça teatral destinada a alumnes de Primer i Segon Cicle de Primària que narra una excursió al zoo d'Alice , una ocasió perfecta perquè la protagonista conegui a tots els animals que hi viuen i aprengui els seus costums .
Per la seva banda, " Livingstone , I Suppose " està dirigida a alumnes de Segon i Tercer Cicle de Primària i explica la història de l'explorador David Livingstone que va ser designat el 1866 per la Royal Geographic Society per buscar el naixement del Nil.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets