Lauryn Hill s'incorpora al cartell del 21 Rototom Sunsplash

Benicassim - La cantant nord-americana Lauryn Hill és la nova cap de cartell que s'incorpora a l'edició de 2014 del Festival Rototom Sunsplash, que tindrà lloc del 16 al 23 d'agost al recinte municipal de festivals

Diaridelaplana.com - 03/04/2014

Lauryn Hill se suma així a altres bandes i músics que estaran presents a l'Escenari Principal del certamen com són Jimmy Cliff, Jolly Boys, Collie Budz, Romain Verge, Alpha Blondy o Shaggy. El festival de música reggae destaca per la seua vocació multicultural que suposa acostar fins a Benicàssim a alguns artistes que traspassen la frontera d'este tipus de música, com passa amb este cas.

De fet, el director del Rototom Sunsplash, Filippo Giunta, ha assenyalat que la presència de Lauryn Hill és la prova de l'obertura del festival a altres músiques que compartixen la seua mateixa filosofia vital.

Giunta ha expressat la seua satisfacció per a "poder anunciar que per a nostra 21 edició comptarem amb la presència de la novaiorquesa Lauryn Hill que es va donar a conèixer a tot el món com a vocalista de Fugees".

El responsable del festival ha recordat que, després del seu pas per Fugees, l'artista ha emprés una d'èxit carrera en solitari amb la publicació d'un treball discogràfic anomenat 'Miseducation of Lauryn Hill'.


Des de l'organització del Rototom Sunsplash recorden el seu compromís polític, la seua crítica a la indústria musical o al racisme i la seua voluntat d'explorar terrenys com la dramatúrgia o la poesia.

Estos compromisos li han mantingut allunyada del focus mediàtics durant els últims anys i no ha estat fins a 2013 quan va tornar a actuar i a publicar nou material discogràfic.

Per a 2014, la cantant Lauryn Hill té prevista una gira mundial que li portarà a actuar en escenaris dels Estats Units, el Canadà, Austràlia i Europa, amb parada confirmada a Benicàssim per a actuar en la 21 edició del Rototom Sunsplash.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets