Joan Shelley i Pleasant Dreams, les dos propostes per a la IX edició de Cinemascore

Benicassim - La programació de la IX edició de la Mostra de Música i Cinema " Cinemascore " se celebra el dissabte 7 i el diumenge 8 de juny amb dues actuacions que tindran lloc al Teatre Municipal

Diaridelaplana.com - 06/04/2014

Una proposta cultural que combina el cinema amb la música interpretada en directe . Aquesta proposta arriba a la seva novena edició de la mà de l'Ajuntament de Benicàssim , de Born Músic i l'Aula de Cinema i Creació Juvenil de la Universitat Jaume I de Castelló .
El regidor de Cultura , Mauro Soliva , ha destacat el fet que Cinemascore proposa retornar , des d'una relectura contemporània , als orígens del cinema , quan la projecció del film s'acompanyava de música en directe .
Soliva ha indicat que "estem davant d'una original proposta cultural plenament consolidada a Benicàssim que ens ofereix gaudir de la màgia dels primers temps del cinema quan imatge i música es fusionaven en directe a la sala" .
La cantant folk nord-americana Joan Shelley , serà l'encarregada d'obrir aquesta IX edició Cinemascore " aquest dissabte 7 , a partir de les 22.30 hores , amb un preu de tres euros , amb la interpretació en directe de la banda sonora de la pel · lícula " El ós " del realitzador francès Jean - Jacques Annaud.Para l'ocasió estarà acompanyada del guitarrista britànic Colm O'Herlihy .
Per la seva banda, el diumenge 8 de juny, a partir de les 19.30 hores , amb un preu de tres euros, serà l'oportunitat per Pleasant Dreams que acompanyaran amb música pròpia la projecció de la pel · lícula " Shara " de Naomi Kawase . Una magnífica oportunitat per veure en directe a aquesta banda de música indie de Castelló que compta amb un repertori en què combina estils que van des de la cançó d'autor mediterrània al pop - folk .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets