Destacada presència d’alumnes del CEIP Santa Àgueda en el Campionat Aloha

Benicassim - El xiquet Albert Grigore s’ha convertit en el més ràpid a poder resoldre un total de 70 operacions aritmètiques en 5 minuts comptant només amb el seu àbac i la seua pròpia agilitat mental

Diaridelaplana.com - 10/06/2014

Un fet que va ocórrer el dissabte 31 de maig en el marc de la 5a edició del Campionat Aloha Mental Arithmetic celebrat a Saragossa amb l’assistència de 672 xiquets en representació de quinze comunitats autònomes.

I és que Albert Grigore, alumne d’Aloha en el CEIP Santa Águeda de Benicàssim, s’ha convertit en el primer classificat d’Espanya en Càlcul Aloha, segons ha anunciat el regidor d’Educació, Mauro Soliva.

En concret, en la categoria Tiny Tot 3, Albert Grigore es va alçar amb el primer premi mentre que un altre alumne del CEIP Santa Àgueda de Benicàssim es va alçar amb el segon lloc, i Óscar Mira Escrig aconseguia el segon lloc en la categoria Tiny Tot 5.

Aloha Mental Arithmetic és un programa de desenvolupament mental dirigit a xiquets de 5 a 13 anys que pretén potenciar la intel·ligència dels seus alumnes a partir de tres ferramentes bàsiques com són el càlcul amb àbac, l’aritmètica mental i els jocs didàctics.

Aquest programa ajuda a desenvolupar diferents habilitats que els acompanyaran per a tota la vida: milloren en l’atenció i la concentració, en orientació espacial, en memòria fotogràfica, creativitat, imaginació així com a visualització.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets