La Biblioteca del Mar obre les seues portes el dilluns 16 de juny

Benicassim - L'obertura de la Biblioteca del Mar tindrà lloc aquest dilluns 16 de juny a les dues seus situades a les platges de l'Almadrava i d'Heliópolis, segons ha anunciat el regidor de Cultura, Mauro Soliva

Diaridelaplana.com - 13/06/2014

Un servei que es prestarà de manera ininterrompuda fins al pròxim 5 d'octubre. Tant els veïns com els turistes podran gaudir d'aquestes biblioteques a peu de platja durant tots els dies entre les 11 i 14 hores, i de 17 a 21 hores.

El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha explicat la importància de la Biblioteca del Mar, tot un referent en equipament cultural a la Comunitat Valenciana ja que Benicàssim va ser pioner en oferir aquest servei cultural des que obrís la primera Biblioteca del mar a 1992.

Soliva ha destacat que "aquest projecte ha crescut de manera compassada, d'una seu ha passat a dos, AII com en les diferents activitats que realitza, que han anat augmentat en els últims anys".

I és que la Biblioteca del Mar ofereix als seus seguidors a més de les últimes novetats del món editorial, més de 2000 volums en diferents idiomes, revistes setmanals i quinzenals més de diaris. Al seu torn, la Biblioteca del Mar presta una sèrie de serveis que van des de la lectura a la sala ia la terrassa així com el préstec de llibres als particulars i les desiderates.

El regidor de Cultura, per la seva banda, ha explicat que de manera complementària acolliran com cada estiu, cursos d'Anglès i Contacontes per apropar i fomentar la lectura als nens.

Finalment, la Biblioteca del Mar completa la seva proposta cultural amb el Festival de Teatre que enguany compleix la seva vigésimotercera edició.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets