Seleccionades les obres de la Fase de Preselecció i de la Gran Final de la XLIX edició del Tárrega

Benicassim - La XLIX edició del Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega ha començat a rodar amb l’elecció de les obres que s’hauran de tocar obligatòriament en la fase de preselecció i en la gran final

Diaridelaplana.com - 02/02/2015

Un certamen que enguany tindrà lloc del 28 d’agost al 4 de setembre i que té com principal novetat recordar el XXXV aniversari del cèlebre Concert d’Aranjuez, del mestre valencià Joaquín Rodrigo.
D’aquesta manera, les obres que han sigut seleccionades per a ser tocades en la fase de preselecció són les de la Suite espanyola de G. Sanz, la Cançó i dansa número 1 d’A. Ruiz-Pipó i Maria, de F. Tàrrega.
Aquesta vegada, les sessions tindran una duració d’entre 20 i 30 minuts en què els participants podran optar al Premi a la Millor Interpretació de l’obra de Joaquín Rodrigo.
Un premi que ha sigut patrocinat per la Fundació Victoria i Joaquín Rodrigo, i amb una duració que no ha de ser inferior als cinc minuts ni superior als vuit, segons ha apuntat el regidor de Cultura, Mauro Soliva.
Mentrestant, les obres que hauran de tocar-se en la gran final del 4 de setembre són el Concert número 1 en Re op.99, de M. Castelnuovo-Tedesco, Concert antillà, d’E. Corder, Concert del Sud, de M. M. Ponce, així com el Concert d’Aranjuez de J. Rodrigo.
Finalment, cal recordar que el termini límit per a inscriure’s en aquesta XLIX edició del Francesc Tàrrega finalitza el 19 d’agost.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets