El Rototom Sunsplash ven en un mes i mig abonaments en els cinc continents

Benicassim - Espanya, França Alemanya, Regne Unit i Itàlia són els països que més entrades han adquirit fins ara. Fins aquest diumenge, dia 8 de febrer, els abonaments costen 140 euros

Diaridelaplana.com - 05/02/2015

La multiculturalitat i el mestissatge estaran de nou presents a la propera edició del Rototom Sunsplash, que se celebrarà a Benicàssim del 15 al 22 d'agost. Malgrat que els abonaments amb prou feines fa un mes i mig a la venda -des del passat 15 de desembre-, persones procedents dels cinc continents ja han adquirit les seves entrades per gaudir de vuit dies de concerts, xerrades i activitats.
 
Per països, el públic originari d'Europa segueix tenint especial pes en el festival reggae. Fins ara, Espanya, França, Alemanya, Regne Unit i Itàlia són els països des dels quals més entrades anticipades s'han adquirit.
 
Fins aquest diumenge, dia 8 de febrer, les entrades es podran comprar al preu especial de 140 euros, que amb càmping inclòs seran 180 euros. A partir del dilluns 9 de febrer i fins el 5 d'abril passaran a costar 160 euros -200 amb càmping-.
 
Com a novetat, per només 18 euros més aquest any el Rototom Sunsplash permet adquirir juntament amb els abonaments per a vuit dies, amb o sense càmping, i els Miniabonaments de dos a set dies un pack exclusiu amb productes de merchandise.
 
Aquest lot especial, que únicament es pot comprar a la web del festival al costat d'una d'aquestes entrades -no es ven per separat-, pot ser remès a qualsevol part del planeta sense despeses d'enviament addicionals. A més de l'entrada el pack inclou un val per una samarreta commemorativa d'edició limitada que es podrà bescanviar a l'estand de merchandise ubicat al mateix recinte del festival, així com una bandera del Rototom Sunsplash, 3 adhesius i dues postals. Un pack únic que permet regalar o regalar-reggae d'una forma pràctica i original.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets