FOBESA i l'UJI signen un conveni de colˇlaboraciķ per a dotar de beques a l'alumnat de Benicāssim

Benicassim - Les beques 'FOBESA' tenen com a objectiu impulsar la recerca, el desenvolupament i la innovaciķ en matčria mediambiental

Diaridelaplana.com - 20/05/2016

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president de Grupo Gimeno, Enrique Gimeno, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la creació de les beques 'FOBESA' per a l'estudiantat de graus de l'UJI resident a Benicàssim. Durant la signatura de l'acord també han estat presents l'alcadesa de Benicàssim, Susana Marquès, la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa de la universitat pública de Castelló, Pilar García, i el director general de FOBESA, Juan Pablo Mateo.

Les beques FOBESA, amb una durada inicial d'un any, pretenen promoure la docència, la recerca, el desenvolupament i la innovació en la gestió mediambiental, així com afavorir la formació de l'estudiantat de la Universitat Pública de Castelló. Al mateix temps, la creació de les beques FOBESA cerquen projectar les sinergies entre el teixit empresarial i la comunitat universitària amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament social i econòmic del seu entorn més pròxim.

El president de Grupo Gimeno, Enrique Gimeno, ha mostrat el seu interès per comprometre's més amb el poble de Benicàssim, i una de les maneres és donant possibilitats d'estudiar als residents del poble que tinguen alguna dificultat, ja que «la cultura i educació és el futur». Gimeno s'ha mostrat molt content per aquest conveni amb l'UJI, recolzat per l'Ajuntament de Benicàssim, que espera que continue al llarg dels anys, perquè «aquestes beques siguen una inversió que ajuden a la gent a realitzar-se, a tenir qualitat de vida, felicitat i a prosperar».

Per la seua banda, el rector de l'UJI, Vicent Climent, s'ha mostrat satisfet i ha agraït al president de Grupo Gimeno el poder haver fet realitat la signatura d'aquest conveni de col·laboració amb el qual es doten d'ajudes econòmiques a l'estudi, «una ajuda a la cultura de l'estudi, de l'esforç i que contribueixen, en aquest cas, a fer una societat més justa». Climent ha aplaudit a totes aquelles empreses «que permeten avançar cap a una societat de progrés i que es fixen objectius socials». 

 

Susana Marquès, alcaldessa de Benicàssim ha felicitat a la Universitat Jaume I i al Grupo Gimeno per apostar, ja no solament per crear llocs de treball a Benicàssim per part de FOBESA, sinó per «fer un pas avant en matèria educativa fomentant i facilitant que estudiants de Benicàssim amb menys recursos puguen participar de la tasca acadèmica que imparteix l'UJI».

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets