Benicŕssim prepara un Pla estratčgic de turisme amb un procés participatiu dels agents del sector

Benicassim - La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Benicŕssim, Elena Llobell, ha anunciat la imminent finalització del Pla estratčgic de turisme que el municipi estŕ impulsant amb la colˇlaboració del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló

Diaridelaplana.com - 28/11/2016

Aquest document, com ha assenyalat Llobell, "proposa continuar enfortint el creixement i la transformació del sector turístic de Benicàssim cap a un model turístic competitiu, participatiu, i innovador, que enfortisca la col-laboració i la coordinació de tots els agents implicats en el desenvolupament del turisme en el municipi, i contribuïsca a reduir l'estacionalitat que en l'actualitat afecta el sector".

Per a aconseguir-ho, fa ja uns quants mesos que es va iniciar un procés participatiu de captació d'opinions, idees i propostes que s'estan valorant per un equip tècnic qualificat que serà el que analitze la informació i l'oferisca en mode d'estratègia per a Benicàssim.

Com ha detallat Llobell, "per a elaborar el Pla estratègic s'ha estat duent a terme un procés participatiu mitjançant tallers de treball sectorials, entrevistes a entitats i empreses i una enquesta online dirigida al conjunt del sector. Amb aquest sistema participatiu ens assegurem un document plural que compte amb les percepcions i el consens de la totalitat dels agents relacionats amb la indústria turística en la nostra localitat".

La regidora de Turisme ha posat èmfasi en les condicions canviants de les demandes turístiques i les noves eines promocionals, "en un món tan canviant hem d'adaptar-nos als temps i modernitzar el nostre sistema d'arribada i la nostra oferta turística". Així doncs, com ha destacat Elena Llobell, el Pla estratègic es concep com un full de ruta per a millorar el posicionament de Benicàssim en el mercat turístic nacional i internacional, adequant la promoció, comercialització i acollida als canvis en el comportament del turista i els derivats de l'evolució de la tecnologia, promoure el creixement de l'afluència turística, afavorir el descens de l'estacionalitat i millorar la competitivitat del sector. Tot això perquè el sector turístic contribuïsca a la generació d'ocupació i avanç econòmic del municipi així com també a la millora de la qualitat de vida a Benicàssim.

 

 

 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets