Prop de 1.500 efectius vetllaran per la seguretat durant la celebració del FIB

Benicassim - La delegada del Govern central, Paula Sánchez de León, ha anunciat que prop de 1.500 serveis vetllaran per la seguretat i la convivència pacífica dels assistents i de tots els ciutadans de Castelló durant la celebració del Festival Internacional de Benicàssim ( FIB)

Diaridelaplana.com - 05/07/2012


   
Sánchez de León ha realitzat estes declaracions després de presidir, juntament amb l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, la Junta Local de Seguretat del FIB, que tindrà lloc els dies 12, 13, 14 i 15 al municipi, i al qual es preveu prop de 40.000 assistents diaris, segons ha informat la Delegació del Govern en un comunicat.

   
La delegada del Govern, que ha qualificat la reunió de "eficaç i efectiva", ha explicat que en la mateixa "cadascuna de les parts que compon el dispositiu ha posat de manifest les seves necessitats i quin és el seu pla d'acció, per conèixer tots i poder coordinar "i, en aquest sentit, ha apuntat que" si la coordinació sempre és important, en matèria de seguretat no només suma, sinó que l'eficàcia és exponencial i tots els recursos, per descomptat, sempre són pocs ".

   
Quant a la Guàrdia Civil, la delegada del Govern ha destacat que "tots els efectius de Benicàssim estaran a disposició del festival en el seu conjunt, tant per al FIB com per al Costa de Foc", i ha afegit que es van a prestar 700 serveis per part dels més de 400 efectius de la Guàrdia Civil.

   
Aquests efectius es reforçaran amb unitats de GRS que vinguin de fora i alguna esquadra de cavalleria. Més hi haurà un centre de coordinació, un CECOC, integrat per Guàrdia Civil, Policia Local, Unitat Adscrita de la Policia Nacional i Creu Roja.

   
En relació al Cos Nacional de Policia (CNP), Sánchez de León ha indicat que "es destinaran un total de 50 agents, entre 10 i 12 policies diaris, que realitzaran inspeccions prèvies i estaran en contacte permanent amb la Subdelegació del Govern per a temes d'autoritzacions de seguretat privada ".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets