Benicāssim renovarā el paviment d'una vintena de carrers

Benicassim - El regidor de Serveis Públics i Obres, Clemente Martín, ha informat de l'inici imminent dels treballs de renovaciķ de l'asfaltat en els carrers del municipi

Diaridelaplana.com - 01/12/2016

Martín ha destacat que "cada any incloem en el pressupost una partida important per a renovació del paviment dins del que nosaltres coneixem com el Pla de qualitat urbana, perquè entenem que el desgast constant dels carrers pel tràfic fa imprescinidible treballar també de manera contínua en la seua renovació. Així enguany, hem destinat més de 300.000 euros, però en el concurs d'adjudicació hem aconseguit una baixa important del preu, la qual cosa ens permetrà reparar els carrers amb menor cost per als ciutadans".

Les obres de repavimentació dels carrers començaran en breu i es prologaran durant els pròxims mesos.

Alguns dels carrers que veuran renovat l'asfaltat són Apòstol Santiago, Boniche, Sénia de'n Sevilla, Cigaler, Matilde Salvador, Frares, Terrers, Santa Llúcia, Santa Elena, la Pedrera, Comte Bau, Sant Roc o l'últim tram de l'avinguda Barcelona, entre el carrer Bisbe Serra i la platja de Voramar.

Com ha destacat el regidor de Serveis Públics, l'elecció dels carrers que es repararan enguany s'ha realitzat en col·laboració amb els veïns de la zona, que havien sol·licitat a l'Ajuntament que els millorara els carrers perquè el ferm es trobava deteriorat.

D'altra banda, a més de la renovació de l'asfaltat, també es realitzarà un programa de reparació de carrers en aquelles zones on les arrels dels arbres ubicats en la via pública, hagen trencat el paviment. Martín ha ressenyat respecte a aquest tema que, "la gran envergadura de la major part de l'arbratge amb què comptem en la ciutat i la varietat d'espècies que s'han plantat al llarg de les dècades, fan que molts d'aquests arbres facen aflorar les arrels i perjudiquen l'estat del paviment, amb la qual cosa, és necessari fer una reparació important perquè no suposen un perill per a la mobilitat".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets