Els estudiants de l'Escola d'Adults de Benicàssim comencen ja la matrícula del curs que ve

Benicassim - El regidor d'Educació, Javier Alonso, ha anunciat l'avanç dels terminis de matriculació dels cursos per a adults per a “poder facilitar als alumnes que saben que volen cursar els estudis, més termini per a inscriure's i conéixer l'oferta”

Diaridelaplana.com - 27/06/2017

D'aquesta manera, el termini per a la matrícula està ja obert en els casos de formació bàsica: alfabetització, neolectors, pregraduat, etc.; GES (Graduat en Educació Secundària); preparació per a les proves d'accés a la universitat; cicles formatius, proves lliures GES i també en valencià: nivells A2, B1, B2, C1, C2 i castellà per a estrangers.

En aquests casos, els interessats a matricular-se poden passar a partir de ja per la Casa de la Cultura amb horari de dimarts i dijousd'11 h a 13.30 h i els dimecres de 17 h a 19 h (excepte l'última setmana de juliol i el mes d'agost, que el centre romandrà tancat). A més, la matricula es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció i fins a cobrir les places disponibles (ràtio segons ordre de Conselleria).

D'altra banda, com ha informat el regidor, al setembre es manté l'obertura de terminis per a matricular-se en l'Escola Municipal d'Idiomes en francés, anglés i alemany; als tallers de dibuix i pintura, fotografia, escriptura creativa, manualitats, etc. i també per als alumnes que cursen la formació de la UNED Sènior.

Javier Alonso ha destacat que “les activitats de formació per a adults demostren la gran inquietud dels veïns de Benicàssim per continuar participant, aprenent, i millorant en el seu creixement personal i formatiu. Són un exemple de tenacitat i vocació d'aprenentatge”.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets