Arranca el FIB més eclèctic amb At The Drive-In i De la Soul

Benicassim - El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) arranca este dijous l'edició en la qual el popular certamen musical supera la majoria d'edat amb una oferta eclèctica, que inclou des d'un clàssic de al cançó d'autor com Bob Dylan fins al nou 'rei' de les pistes, el dj francés David Guetta

Diaridelaplana.com - 12/07/2012

Arranca el FIB més eclèctic amb At The Drive-In i De la Soul - noticia de  Benicassim

Per a obrir boca, esta nit exerciran com caps de cartell a l'Escenari Meravelles At The Drive-In i De la Soul. Esta última banda suplirà a més Florence and The Machine després que esta haja caigut de la programació per problemes en les cordes vocals del seu cantant. Completen el menú de la jornada inaugural Poni Bravo, Example, Lisa Hannigan, Kurt Vile, Bat for Lashes, Yussek, Dave Clarke, Arveene and The Misk, Los Tiki Phantoms, Poni Bravo o The Horrors. 

El FIB arranca amb unes expectatives d'assistència mitjana inferiors a les assolides al 2011, que va ser la convocatòria de major èxit pel que fa a públic de tot l'historial del festival. Enguany, tot apunta que la xifra mitjana diària es podria situar entorn dels 40.000 espectadors, el que suposaria un total de 160.000 'fibers', segons les xifres que maneja l'organització. El descens de públic també pot afectar a l'impacte econòmic del FIB, que es preveu pròxim als 18 milions d'euros, d'acord a l'estimat per la Diputació de Castelló.

El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra,  per la seua banda, va visitar ahir de vesprada les instal·lacions del recinte municipal de festivals per a comprovar els treballs que es porten a terme i mostrar el suport institucional a aquesta cita cultural. En el recorregut també van participar el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, el subdelegat del Govern espanyol David Barelles, de l'alcaldessa Susana Marqués o del director del FIB, John Vince Power.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets