Azealia Banks, Mando Diao, Miles Kane, i Russian Red, primeres confirmacions de l'Arenal Sound

Borriana - Azealia Banks, Mando Diao, Miles Kane, The Wombats, Russian Red, The Royal Concept i Sidonie es troben entre les primeres confirmacions de l'Arenal Sound 2014, que es celebrarÓ del 31 de juliol al 3 d'agost en Borriana, ha avanšat el certamen

Diaridelaplana.com - 12/11/2013

Així, el festival ha confirmat en la primera tanda a 14 artistes nacionals i internacionals. Una de les més destacades és la novaiorquesa Azealia Banks, qui, amb tan sols 22 anys, arriba trepitjant fort des dels festivals més importants del món. Per on ha passat també la banda de Suècia Mando Diao. Els anglesos Miles Kane i The Wombats i els elèctrics The Royal Concept estaran a Borriana per a celebrar la 5a edició del festival.

També formaran part del cartell de 2014 Russian Red, una de les artistes més significatives del panorama nacional, que prepara el seu tercer disc a Los Angeles; els barcelonins Sidonie, els mallorquins L.A. i el retorn als escenaris d'Elefants.

French Films, Miss Caffeina, Izal, Estereotypo i León Benavente, completen un cartell de luxe per a la celebració del 5é aniversari del festival.
VENDA D'ENTRADES

Alhora, el festival ha posat a la venda les entrades per a assistir als concerts des de 25 euros en el lloc web www.arenalsound.com o per Ticketea, destaca l'organització en un comunicat.

S'oferixen quatre tipus d'entrades: abonament, abonament VIP, abonament + càmping Sorral i abonament + càmping Malva reial. També oferix el Glamping, un servici de lloguer de tendes de campanya ja muntades que enguany com a novetat s'ubicarà en el càmping Arenal.

 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets