Citra inaugura un punt de venda al Mercat Municipal de Borriana

Borriana - Citra, la cervesa artesanal amb pell de clementina de Borriana, inaugura este divendres, 15 de juny, un nou punt de venda al Mercat Municipal de Borriana, en col·laboració amb La Tienda de Anita Bananita, un dels nous comerços que s’han incorporat darrerament a l’oferta del clàssic centre de comerç local

Diaridelaplana.com - 15/06/2012

Citra, la cervesa artesanal amb pell de clementina de Borriana, inaugura demà divendres un nou punt de venda al Mercat Municipal de Borriana, en col·laboració amb La Tienda de Anita Bananita, un dels nous comerços que s’han incorporat darrerament a l’oferta del clàssic centre de comerç local. Des d’este divendres es podrà adquirir la cervesa de Borriana en la nomenada tenda a més de complements, regals i moda.

Per aquesta activitat esta prevista l’instal.lació d’ambientació musical. A més degustación de cervesa des de les 12 a les 2 del migdia i des de les 6 a les 8 de la vesprada. Amb esta proposta Citra Borriana vol millorar l’accesibilitat del seu producte a veins i visitants, per este motiu s’ha triat un lloc emblemàtic i de marcat carácter local com és el mercat de la población. A més l’equip de Citra vol reafirmar el seu compromís amb el comerç local i les tendes de pròximitat.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets