Iniciades les obres d'adequació del Cementeri Municipal de Vilafamés

Plana Alta - L'Ajuntament de Vilafamés ha començat els treballs per a l'adequació del Cementeri Municipal, que compten amb un pressupost total d'execució de l'obra xifrat en els 35.000 euros

Diaridelaplana.com - 10/09/2013

Una actuació que pretén el condicionament i la millora dels serveis que es presten al cementeri i que forma part del projecte dels Plans d'Obres i Serveis (POIS) de 2013.
L'alcalde de Vilafamés, José Pons, ha assenyalat que es tracta d'una obra que persegueix millorar tot el relacionat amb un lloc tan estimat per als veïns del municipi com és el Cementeri Municipal.
Pons ha indicat que "són unes obres que resultaven necessàries i que seran una realitat gràcies a la col · laboració que ha prestat la Diputació de Castelló, ja que s'inclouen en els plans provincials d'aquest any".
I és que aquest projecte que es contempla en els pressupostos de 2013 ha d'estar llest a finals del mes d'octubre per fer complir amb els requisits que s'inclouen en els POYS de la corporació provincial.
Per la seua banda, els Pois de 2013 també inclouen la segona fase de la connexió a la xarxa de proveïment d'aigua potable a la partida de la Basseta amb un pressupost que ronda els 25.000 euros.
Una actuació que segueix els passos de la primera fase d'aquest projecte que s'incloïa dins dels projectes dels plans provincials per a l'exercici econòmic de 2012.
En suma, dos projectes que persegueixen la millora de les condicions de la qualitat de vida dels veïns de Vilafamés, segons ha subratllat l'alcalde José Pons.

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets