Vilafamés celebrarà del 6 al 8 de desembre la XI edició de les Jornades Gastronòmiques

Plana Alta - La XI edició de les Jornades Gastronòmiques tindrà lloc durant els dies 6, 7 i 8 de desembre, segons ha anunciat la Regidora de Cultura a l'Ajuntament de Vilafamés, Esther Nielfa

Diaridelaplana.com - 26/09/2013

Es tracta d'un dels esdeveniments més destacats dels que se celebren anualment en el municipi i que va aconseguir que en l'edició de 2012 més de 7.000 persones assistissin a aquestes jornades gastronòmiques.
La regidora de Cultura, Esther Nielfa, ha explicat que la setmana passada va tenir lloc la primera de les reunions que s'han de realitzar amb els locals col.laboradors d'aquest magne esdeveniment gastronòmic.
Nielfa ha assenyalat que "va ser una reunió molt productiva atès que entre tots els assistents es van aportar una sèrie de noves idees que amb el pas de les setmanes anirem perfilándolas de manera gradual".
I és que aquestes jornades gastronòmiques converteixen al llarg d'un cap de setmana al municipi de Vilafamés en tot un referent turístic de les comarques de l'interior castellonenc.
Una prova més, en aquest sentit, del bon quefer de la col · laboració entre les institucions públiques, en aquest cas el consistori, i el sector comercial per poder dur endavant aquest tipus d'esdeveniments.
L'alcalde de Vilafamés, José Pons, per la seva banda ha destacat la importància d'aquestes jornades gastronòmiques com una eficaç promoció de tots aquells atractius que pot oferir el municipi.
Pons ha indicat que "sens dubte, aquest tipus d'esdeveniments ajuda de manera positiva a la nostra promoció exterior alhora que suposa uns clars beneficis per al sector comercial i de hosteleria".

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets