Quasi 4.000 persones van participar de les activitats i concerts del Trovam

Plana Alta - El regidor de Cultura, Vicent Sales, ha comparegut en roda de premsa per a fer balanç de la primera edició del festival ‘TROVAM!’ que s´ha desenvolupat durant el passat cap de setmana.

Diaridelaplana.com - 21/10/2013

Sales ha mostrat la seua satisfacció pel "gran èxit de ‘TROVAM!’, que ha posicionat a Castelló com referent, no solament pel que fa a la música en valencià i d´artistes de la nostra terra, sinó també per a la indústria musical i productors musicals".

"Per això, anem a seguir treballant per a consolidar aquest cita en els pròxims anys i augmentar el nombre de públic assistent i de professionals que s´acosten a aquest festival", ha assegurat.

Luís Óscar García, organitzador del ‘TROVAM!’ i representant de la Valencian Music Association (VAM) ha estat l´encarregat d´apuntar les xifres concretes d´aquest festival. En primer lloc, el representant de la ‘Valencian Music Association’ ha agraït "la col·laboració de les institucions que han donat suport i col·laborat amb aquest festival com l´Ajuntament de Castelló, Diputació de Castelló, UNIVERSITAT JAUME I o Culturarts, sense els quals haguera".

4.000 ASSISTENTS

García ha destacat que "el nombre tota de persones ha superat les 4.000 persones durant els quatre dies en els quals ha estat en marxa i en els diferents escenaris". Així tenim com "en els concerts de La Pèrgola (divendres i dissabte) han estat més de 2.500 espectadors; 600 en el Auditori (dijous) 250 en el Teatre del Raval i 1.500 persones que van seguir en directe les actuacions que es van realitzar en la plaça Santa Clara. A més prop de 50 professionals de la indústria musical que van participar en les trobades programades en ‘la Llotja del Cànem".

García ha posat l´accent que "per part de l´organització vam considerar que s´han complit amb tots els objectiu amb els quals va nàixer ‘TROVAM!’ com són donar a conèixer la música dels grups valencians i en en valencià o servir de punt de trobada per al debat i l´anàlisi de la situació de la industrial musical a la Comunitat Valenciana". El representant de l´organització també ha volgut posar l´accent que "per al pròxim any esperem poder créixer tant en nombre de concerts, com de dies i també de les sessions de trobades dels professionals de la música".

CASTELLÓ CABDAL DE LA MÚSICA EN VALENCIÀ

Luís Óscar García també ha subratllat que "amb aquest festival ‘TROVAM!’, Castelló es converteix en l´única capital valenciana, que acull un festival d´aquestes característiques en tota la Comunitat".

Finalment, Vicent Sales ha mostrat també "el suport de l´Ajuntament de Castelló per a col·laborar en pròximes edicions d´aquest festival i aconseguir la seua consolidació definitiva". 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets