Noves peces per al Museu d´Art Contemporani de Vilafamés

Plana Alta - El Museu d'Art Contemporani "Vicente Aguilera Cerni " ha procedit a la reorganització de les seves sales amb la finalitat de poder donar entrada a una sčrie de noves obres que procedeixen d'unes cessions

Diaridelaplana.com - 31/10/2013

Es tracta d'unes cessions que han estat efectuades al museu d'art contemporani per part de la Galeria Valle Ortí de la ciutat de València així com dels hereus de Vidal Valle Ortí .
Les obres ara exposades corresponen a les creacions del recentment desaparegut pintor català Antoni Tàpies amb " Tres cartrons" obra realitzada amb acrílic i collage sobre cartró el 1974.
També peces d'Antonio Saura com "Felipe II " i " Retrat " dues obres realitzades en oli sobre tablex o Manuel Millares amb la seva obra " composión " realitzada amb pintura i tinta xinesa sobre cartolina en 1967.
Així mateix , l'oli sobre taula de Manuel H. Mompó "Carrers d'una plaça" de 1965 , on deixa sentir la influència del corrent abstracta en la interpretació de temes urbans .
Les obres han estat objecte d'estudi i conservació preventiva dut a terme per l'IVC + R de CulturArts , amb qui el museu té subscrit un conveni de col · laboració en matèria de conservació i restauració .
El president de la Junta Rectora , José Pons , ha destacat la importància d'aquesta cessió per poder augmentar la importància del conjunt d'obres que alberga el mateix .
Pons ha assenyalat que "la nostra intenció és la de millorar de manera gradual tant l'equipament com les obres que es poden observar en el mateix , com un exponent de l'art contemporani" .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets