Pons destaca el suport del conseller de Turisme a les Jornades Gastronòmiques

Plana Alta - L'alcalde de Vilafamés, José Pons, ha volgut ressaltar la importància d'un esdeveniment com són les Jornades Gastronòmiques que enguany se celebren del 6 al 8 de desembre aconseguint la seva XI edició

Diaridelaplana.com - 03/12/2013

Pons ha indicat que "realment es tracta d'un esdeveniment molt complet que serveix alhora per donar a conèixer els atractius del municipi i promocionar- cara a l'exterior de manera adequada " .
Unes declaracions de la primera autoritat municipal que tenen lloc després que el conseller d'Economia, Indústria , Comerç i Turisme , Máximo Buch , visitarà Vilafamés aquest dissabte 30 de novembre.
Aquesta visita del màxim responsable de Turisme de la Comunitat Valenciana suposa un aval i suport important a la tasca que desenvolupa la corporació municipal a convertir el municipi en un referent del turisme de proximitat .
I és que l'alcalde de Vilafamés ha subratllat la bona impressió que es va emportar el conseller Máximo Buch després de conèixer de primera mà els principals atractius amb què compta el municipi .
Aquesta visita , ha afegit José Pons , finalitzaria amb una trobada amb els empresaris del sector de l'hostaleria i del comerç que va servir per poder les demandes d'aquest sector tan important en el seu teixit econòmic .
Per la seua banda, l'esforç de la col · laboració que realitzen les institucions i el sector privat es pot visualitzar en el fet que que el segment del turisme d'interior és el que creix més en els últims anys .
Així , en els primers deu mesos de 2013 els establiments d'hosteleria de l'interior de les comarques de Castelló registren un creixement del 8,3 per cent en nombre de viatgers , i del 1,8 per cent en pernoctacions , segons les dades de la Generalitat Valenciana .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets