Londres i Hong Kong acolliran una acurada mostra de Claudia de Vilafamés

Plana Alta - Claudia de Vilafamés exposarà els seus treballs a la galeria anglesa ArtDog Gallery a partir del 13 de març després que la seua directora Pippa Graber visités el seu estudi de Castelló el passat mes de febrer

Diaridelaplana.com - 14/03/2014

El treball de l'artista plàstica de Vilafamés va agradar tant que la directora de l' ArtDog Gallery li va proposar exposar a partir del 13 de març al Affordable Art Fair Battersea de Londres i des del 21 al Affordable Art Fair de Hong Kong .
Resulta interessant conèixer que la informació que ofereix aquesta galeria de Londres de l'artista plàstica destaca que el seu treball més recent se centra en la naturalesa morta i que la seva obra conté una influència mediterrània .
També afegeix que té una fixació per plasmar obres associades generalment amb els aliments i que hi ha una evident manca de persones en els seus treballs .
Això si , totes les pintures parlen de l'activitat humana recent , les copes de vi gairebé buides i garrafes , un suggeriment d'un menjar o simplement una beguda que ha estat part d'un esdeveniment social o familiar . La familiaritat evocada de veus destenyides i la interacció humana s'instal · la a cada obra en un ressò silenciós però encara ressonant , finalitza aquesta ressenya de l'exposició.
I és que Claudia de Vilafamés , 1967 , té darrere seu una marxa consolidada que comença amb la seva primera exposició el 1984 a la Biblioteca Pública de Vilafamés , encara que molt aviat es va dedicar a pintar bodegons .
La seva primera exposició de bodegons va tenir lloc el 1986 a la Galeria Trassos de la ciutat de Castelló per poder celebrar durant l'any 2011 els 25 anys en què es dedica de ple a la pintura .
D'aquesta commemoració surigría una exposició a la Sala de la Plaça de les Aules , seu de la Diputació de Castelló , i l'edició d'un llibre titulat " La poesia de la natura morta " a càrrec de la corporació provincial .
Així mateix , aquest any celebra que fa 25 anys que exposa , anualment , a la Galeria Subex de Barcelona i també ha exposat la seva obra a París , Brasil, a més de galeries de València i Castelló .

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets