La professora de l’UJI Nadezda Apostolova ha sigut guardonada amb el premi de la diàspora macedònia

Plana Alta - La professora ajudant de farmacologia del Departament de Medicina de la Universitat Jaume I de Castelló, Nadezda Apostolova, ha sigut guardonada amb el premi “40 under 40”, convocat per primera vegada enguany per l’organització més representativa de la comunitat macedònia en l’estranger, la United Macedoniam Diaspora (UMD)

Diaridelaplana.com - 18/03/2014

Nadezda Apostolova, natural de Skopje, compte ja amb una notable carrera com a investigadora en el camp de la Biomedicina, iniciada a la Universitat dels Ss. Cirilo i Metodio, on va obtenir la seua llicenciatura en Biologia 2001, per passar després a l'Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de les Plantes de la Universitat Politècnica de València, on va ser becària entre 2001 i 2002, i continuar a la Universitat de València, en el Departament de la qual de Farmacologia va obtenir el seu doctorat en 2008.

Fa dos anys, va obtenir el ‘Young Investigator Award’, concedit per la Federació Europea de Ciències Farmacològiques, i des de l'any 2013 és la responsable de l'àrea de Farmacologia de la universitat pública de Castelló. La seua candidatura va ser promoguda pel cònsol de la República de Macedònia a la Comunitat Valenciana, Carlos Flores Juberías, professor de la Universitat de València.

Aquest premi va ser concebut per distingir als quaranta macedonis de menys de quaranta anys que més destaquen pels seus assoliments en qualsevol dels camps de la vida social dels seus països d'acolliment, a fi de projectar les seues trajectòries com a elements de referència per als restants membres d'aquesta comunitat en qualsevol lloc del món.

La UMD és una organització no governamental consagrada a la promoció dels interessos i necessitats dels macedonis de la diàspora i de les seues comunitats. Amb seu a Washington, DC, compta amb delegacions en nombroses ciutats dels EUA, així com a Austràlia, Canadà, i diverses capitals europees, des de les quals treballa per mantenir els vincles d'unió entre els membres d'aquesta comunitat en un món cada vegada més globalitzat, al mateix temps que per defensar els punts de vista de la mateixa en aquelles qüestions que li resulten d'importància vital.
 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets