El II Congrés Gastronomía&Vino completa en tres setmanes l'aforament i tanca les inscripcions

Plana Alta - La regidora de Turisme, Patricia Puerta, destaca el "recolzament a una programació amb la presència de cinc xefs amb estrella Michelín"

Diaridelaplana.com - 15/02/2016

La inscripció per a assistir a la II edició del Congrés de Gastronomia i Vi s'ha tancat definitivament després de cobrir l'aforament de participants en tres setmanes. La qualitat del programa dissenyat per a aquesta segona edició ha obtingut el respatler del públic que "ha cobert en pocs dies tot l'aforament previst per part de l'organització", segons ha explicat la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta.

 

Aquesta confirmació es produeix tres setmanes després que s'obrira el termini d'inscripció, després de la presentació oficial del congrés en la fira de turisme FITUR, la qual cosa suposa un respatler a la programació. Aquesta situació que ja es va produir en l'edició de 2015 el que prova la qualitat dels ponents en aquest Congrés de Gastronomia i Vi que està organitzat per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castelló.

 

Aquesta segona edició, que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de febrer, es dirigeix a tots els cuiners, enòlegs i professionals del sector gastronòmic interessats en les últimes tendències en el sector. Gastronomia&Vi es planteja com a objectiu la sostenibilitat i el medi ambient pel que promourà el consum d'ingredients de proximitat com una manera de recolzar als agricultors, estimularà els horts propis i les xicotetes indústries d'elaboració artesanal.

 

cal recordar que un total de cinc xefs amb estrella Michelin han confirmat la seua participació en aquest congrés que tindrà lloc les instal·lacions del Centre de Desenvolupament Turístic (CDT) i en el Centre Universitari de Gastronomia i Management Culinari Gasma. Xefs tan prestigiosos com Mario Sandoval, amb dos estrellas Michelín en el seu haver-hi, el castellonenc Miguel Barrera, així com Diego Gallegos, Miguel Ángel de la Cuz o Rodrigo de la Calle. També acudirà al congrés el maitre Didier Ferlati del Quique Dacosta de Dénia, que compta amb tres estrellas Michelín.

 

 

Tornar

 


Fobesa gestion medioambiental
Diaridelaplana.com
Email: info@diaridelaplana.com
© Diari de la Plana- Reservats tots els drets